Το πρόγραμμα του Νatasha’s babyland/Wonderland είναι βασισμένο στις αρχές του 'Open Plan School', ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από την Αγγλία και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο, προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.

Χαρακτηριστικό του προγράμματός μας είναι πως δεν «κλείνουμε» τα παιδιά σε μία μόνο αίθουσα, γιατί πιστεύουμε πως ένα παιδί αυτής της ηλικίας «ασφυκτιά» μένοντας όλη την ημέρα αποκλεισμένο στον ίδιο χώρο.

Έτσι λοιπόν τα παιδιά μοιράζονται ανάλογα με την ηλικία τους σε «παρεούλες» με μία υπεύθυνη Νηπιαγωγό, αλλά δεν έχουν την «τάξη» τους (με την κλασσική έννοια της λέξης).

O αριθμός των παιδιών σε κάθε «παρεούλα» είναι διαφορετικός για κάθε ηλικία (από 5 παιδιά ανά παιδαγωγό έως 15, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών). Η κάθε «παρεούλα» παρακολουθεί το ευέλικτο παιδαγωγικό πρόγραμμα που της διαμορφώνει η υπεύθυνη Νηπιαγωγός της, βασισμένη στις νοητικές και γλωσσικές ικανότητες των παιδιών της, αλλά και στις ψυχολογικές και συναισθηματικές τους ανάγκες, αλλάζοντας χώρο δραστηριότητας ανάλογα με την εκάστοτε παιδαγωγική δραστηριότητα (χειροτεχνία, παραμύθι, κουκλοθέατρο, ρυθμική, Αγγλικά, προετοιμασία για ανάγνωση, γραφή, μαθηματικά κτλ.)

  

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!