Το Natasha's Wonderland και το Natasha's babyland ιδρύθηκαν από τη Νηπιαγωγό-Παιδοψυχολόγο Kα Νατάσσα Χρηστάκη το 1994 και το 2001 αντίστοιχα.

Η Kα Νατάσσα Χρηστάκη είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Εκάλης, με μεταπτυχιακές Σπουδές στην Παιδική Ψυχολογία στο Institute of Education, University of London (Diploma in Preschool and Primary Education και Master΄s in Child Development).

Είναι κάτοχος του Proficiency και του Grosses Deutsches Sprachdiplom και ασχολείται με την προσχολική εκπαίδευση από το 1987. 

Ο πιο σημαντικός της ρόλος της ζωής της όμως, είναι πως από το 2011 είναι η μαμά μιας υπέροχης κόρης, για την οποία γράφει στο blog της  "Μαμά νηπιαγωγός με όρια"

 

Μετά από προϋπηρεσία στα «Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη» και στο «Ε.Μ.Ε.D.O.F» και αφού έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Αγγλία, η Κα Χρηστάκη αρχίζει να ασχολείται ιδιωτικά με τη διδασκαλία Αγγλικών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας σε μικρές ομάδες. Η μεγάλη επιτυχία της στον τομέα αυτό, ο μεγάλος αριθμός των μαθητών της και η εμπιστοσύνη των γονέων των μαθητών την ωθεί στην ίδρυση του Natasha's Wonderland το καλοκαίρι του 1994. 

Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των παιδιών και η ανάγκη της περιοχής για ένα χώρο που να είναι διαμορφωμένος ειδικά για μικρά παιδάκια, οδηγούν στην ίδρυση του Βρεφονηπιακού Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Natasha's babyland το καλοκαίρι του 2001.

Μετά από επιτυχημένη πορεία 16 ετών, την άνοιξη του 2017 το Natasha's babyland μετακομίζει σε ένα νέο υπέροχο χώρο επί της οδού Ηούς 2 και Χαριλάου Τρικούπη 76 και μετονομάζεται σε Natasha's babyland/Wonderland. Ο νέος μας χώρος φιλοξενεί παιδιά από 9 μηνών.

To 2023 η οικογένεια του Natasha's μεγάλωσε και απέκτησε ένα ακόμη "παιδάκι" το Natasha's Natureland, στη Σταμάτα Αττικής. Ένα σχολείο που τιμάει το όνομά του ... είναι όντως μέσα στη φύση και έχει όνειρο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά σε ένα μοντέλο εκπαίδευσης στη φύση.

Όλα αυτά τα χρόνια το Natasha's babyland/Wonderland φιλοξένησε και οδήγησε με πολλή αγάπη, φροντίδα και συναίσθηση της ευθύνης τα πρώτα προσχολικά βήματα εκατοντάδων παιδιών της περιοχής και μαζί με το Natasha's Natureland θα συνεχίσoυν να το κάνουν για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια!

 

 

 

 

 

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!