Στο Natasha's babyland/Wonderland έχουμε τακτική συνεργασία με την παιδίατρο Κα Γκατσοπούλου, η οποία εξετάζει τα παιδιά μας και μας συμβουλεύει για οποιοδήποτε θέμα ιατρικής φύσεως προκύψει (ιώσεις κτλ.)

Φροντίζουμε να ενημερώνουμε πάντα τους γονείς μας σε περίπτωση που υπάρχουν εξάρσεις ιώσεων και δεν δεχόμαστε παιδιά που έχουν νοσήσει το σχολείο, παρά μόνο με χαρτί του παιδιάτρου τους.

Τα παιδιά μας άνω των 4 ετών ελέγχονται μία φορά το χρόνο από λογοθεραπεύτρια για την άμεση αντιμετώπιση γλωσσικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν. 

Το "Οδοντιατρικό Κέντρο για Παιδιά στην Κηφισιά" ελέγχει μία φορά το χρόνο τα δόντια των παιδιών μας άνω των 3 ετών και τα συμβουλεύει για την σωστή φροντίδα των δοντιών τους.

Η παιδοψυχολόγος του σχολείου μας, μας επισκέπτεται δύο φορές το μήνα και είναι διαθέσιμη να μιλήσει με τους γονείς μας για όποια προβλήματα προκύψουν στη σχολική ζωή των παιδιών μας.

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να είσαι γονιός, διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα "ομάδες γονέων" με την παιδοψυχολόγο του σχολείου μας, όπου συζητάμε για διάφορα θέματα που μας προβληματίζουν σαν γονείς.

Τέλος, διοργανώνουμε διάφορα σεμινάρια τόσο για τους γονείς του σχολείου μας όσο και τους συνεργάτες μας, όπως Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης, Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών κτλ.

 

Συνεργασία με παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπεύτρια, οδοντίατρο

 

Συνεργασία με παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπεύτρια, οδοντίατρο

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!